De wens

Voor sommige sectoren is specifieke informatie met landelijke dekking niet beschikbaar omdat de inwinning ervan te kostbaar of tijdrovend was. Denk daarbij aan informatie over de staat van onderhoud van alle monumenten in Nederland, het energieverbruik van alle kerken in Nederland of de leegstand van objecten per provincie op basis van actuele gegevens.

Ons idee

Wij beschikken over infrastructuur en technieken waarmee actuele informatie over objecten op basis van hoge standaarden landelijk verzameld wordt en is voorzien van hoge resolutie fotobeelden. Ons team streeft daarbij vakmanschap en precisie na. We zien onszelf als de digitale evenknie van klokkenmakers.

We halen de buitenwereld voor u naar binnen, door informatie over gebouwde objecten digitaal (en voorzien van hoge resolutie fotobeelden) te ontsluiten op uw beeldscherm. Zo krijgt u een helder en consequent inzicht over uw portefeuille en lijkt het alsof u er zelf gisteren nog naast stond.

Door de informatie eenduidig en volgens een landelijke standaard te verzamelen, worden onzekerheden verkleind en besluitvormingsprocessen versneld.

De oplossing

Fenicks voorziet vastgoed-, monumenten-, en asset-professionals van actuele accurate gegevens over vastgoed, groene en rode monumenten en andere gebouwde objecten én het gebruik ervan. Wij verzamelen sectorspecifieke informatie met landelijke dekking en ontsluiten deze op gebruiksvriendelijke wijze. Zo zijn landelijke benchmarks mogelijk en beschikt u over vergelijkbare informatie. Onze aanpak draagt er aantoonbaar aan bij dat beschikbare middelen efficiënt worden ingezet. Benieuwd naar onze praktijkervaring? Zie Projecten

Benieuwd wat Fenicks voor u kan betekenen?

Benieuwd wat Fenicks voor u kan betekenen?